Privatlivspolitik

01.08.2021 14:00

Hos superliga.dk ønsker vi at give dig en god personlig oplevelse.

Vi indsamler følgende oplysninger om dig.
Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, indsamler vi alene din e-mail adresse. Det samme er tilfældet hvis du har deltaget i en konkurrence eller quiz. Såfremt du vinder en konkurrence indhenter vi dit navn og din adresse, så vi kan sende dig præmien.

E-mail bevares indtil samtykket trækkes tilbage. Adresser slettes efter præmien er fremsendt.

Formålet med behandlingen:
Vi kontakter dig med oplysninger om Superligaen, den bedste danske fodboldrække for Herrer via vores nyhedsbrev. I fald du vinder en præmie er formålet alene overholdelse af de vilkår vi har lovet i konkurrencen.

Kontaktoplysninger på Dataansvarlig:
Superligaen A/S
CVR: 13996830
DBU Allé 1, 2605 Brøndby,
info@superliga.dk

Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger Superligaen A/S har registreret om dig samt få berigtiget eller opdateret, eller slettet dine oplysningerne ved at skrive til info@superliga.dk, ligesom du altid kan trække dit samtykke tilbage ved at følge linket i bunden af de mails vi sender dig.  

Hvis du ikke er tilfreds med Superligaens behandling af dine oplysninger i henhold til gældende lovgivning, kan du klage til Datatilsynet:
Se mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Såfremt du er aktør i Superligaen henvises til din ansættelseskontrakt – for spillere kontraktens Pkt. 12.3. hvor anvendelsen her sker til eksekvering af klubbernes ret til fælles markedsføring af turneringen.