10.05.2024 08:02

For anden gang skal Årets Fan i 3F Superliga kåres. Vi har snakket med sidste års vinder, der især af stolt over den anerkendelse det er fra medfans i ligaen.

D. 3. juni 2023 blev Rune Mangor Jensen kåret til Årets Fan som den første nogensinde i 3F Superliga. Det har været helt specielt for den mangeårige AaB-fan, der er stolt over at have modtaget prisen.

- Det var en stor ære at modtage prisen som årets Årets Fan i 3F Superliga, især som den første nogensinde. Først og fremmest var det en stor anerkendelse blot at vinde prisen som årets AaB-fan, da det var mine medfans, der stemte på mig.

Rune Mangor Jensen vandt over nominerede fra de 11 andre 3F Superliga-klubber, og det kom som en overraskelse for ham.

- Jeg havde aldrig turde håbe på at vinde mod fans fra de andre klubber. Der var også mange andre, der kunne have vundet prisen fra klubber med en større fanbase end AaB. Så det var fedt!

På sidste spillerunde fik Rune Mangor Jensen overrakt prisen, og det er er en dag, han ser tilbage på med blandede følelser.

- Det var dejligt at modtage prisen. Jeg fik den på et udsolgt Stadion i Aalborg, før den sidste kamp i sæsonen. Det var selvfølgelig en stor oplevelse, men dagen endte trist, da AaB rykkede ud af Superligaen for første gang.

Rune Mangor Jensen har været har været fan af AaB siden han var seks år gammel, da hans far tog ham med til kampe. Nu skal oprykningen endegyldigt sikres, og så glæder han sig til at se kampe i 3F Superliga igen.

- Det bliver da dejligt at komme tilbage til 3F Superliga. Det er der, vi hører til. Det bliver fedt at møde bedre modstandere igen, samtidig med at udebaneafsnittet i Aalborg bliver fyldt op. Det har vi ikke prøvet i NordicBet Liga. Hele sæsonen i 1 division har vi domineret på tribunen - uanset om det har været hjemme eller ude. Nu får vi igen modstand på den front.