Danmark får flere FIFA-dommere

15.12.2022 14:14

Mikkel Redder og Nanna Andersen er to af de nye danske dommere, der skal dømme internationale kampe. Der er også nye ansigter i både 3F Superliga og Gjensidige Kvindeliga.

Fodboldåret 2022 nærmer sig sin afslutning. Mens de danske fodboldklubber går på juleferie, kan flere af Danmarks bedste fodbolddommere glæde sig over en tidlig julegave.

Danmark har på FIFA’s indrangering af fodbolddommere for foråret 2023 fået flere nye dommere på den internationale scene. Mikkel Redder er ny FIFA-dommer på herresiden, mens Nanna Mørch Andersen skal styre slagets gang i internationale kampe på kvindesiden. Derudover er Katrine Wulff Stensholm ny FIFA-linjedommer, mens Frida Klarlund er video match official på kvindesiden.

I international futsal har Danmark nu tre dommere med Daniel Vigtoft Sørensen som det nye islæt. Nye dommere i de bedste danske fodboldrækker

På det højeste niveau i dansk fodbold er der også nye ansigter med fløjten i munden. Lasse Graagaard er ny dommer i 3F Superliga, hvor han også kommer til at fungere som VAR-dommer. Julie Thomsen og Zascha Jensen er nye dommere i Gjensidige Kvindeliga.

Herunder kan du den samlede liste over de danske elitedommere og FIFA-dommere:
Danske elitedommere: https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/elitedommere/dm-dommere
Danske FIFA-dommere: https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/elitedommere/fifa-dommere/