Hjælp din klub med at løfte stadionoplevelsen

02.05.2022 17:08

Hvis du gerne vil have indflydelse på din klub og på udviklingen i landets bedste fodboldrække, skal du melde dig som deltager i Superliga Survey - [https://surveys.ramboll.com/LinkCollector?key=AMM9DD1WSJ31].

Netop nu gennemfører 3F Superliga sammen med de 12 klubber endnu engang en af Danmarks største kundeundersøgelser, hvor tilskuere og fans har mulighed for at komme til orde og direkte være med til at løfte stadionoplevelsen til nye højder.

Gennem de sidste ti år har klubberne brugt Superliga Survey til at få værdifulde input til, hvordan de kan forbedre oplevelsen på stadion, skabe en bedre dialog med fans og styrke deres markedsføring. Undersøgelsen har gennem årene vist, hvor der er potentiale til at forbedre sig og givet mulighed for at teste nye ideer i forhold til alt fra merchandise til stemningsskabende tiltag.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage et spørgeskema, som du kan svare på. Alle der gennemfører spørgeskemaet deltager i lodtrækning om et par sprit nye Apple AirPods. Så er der også garanti for god stemning i ørerne hele sommeren.