06.10.2024 03:02

Tonni Adamsen er 3F Superliga topscorer med otte mål. Den venstrebenede angriber har været brandvarm i de sidste to måneder og været direkte involveret i hele ni scoringer fra 5. til 10. spillerunde. 

I september har han fået netmaskerne til at blafre fire gange i fire kampe. En enkelt gang mod FC Midtjylland i 7. spillerunde og AGF i 8. spillerunde, mens han blev dobbelt målscorer mod i det underholdende 3-3 opgør mod Brøndby IF i 9. spillerunde. Kun mod Lyngby Boldklub i 10. spillerunde måtte han forlade banen uden scoring. Præstationer der sikrer ham titlen som Månedens Spiller i september. Silkeborg angriberen vandt også Månedens Spiller titlen i august, og man skal helt tilbage til sæsonen 2018-19, hvor Robert Skov brændte ligaen af for at finde en spiller, der løb med hæderen to måneder i træk.

Tonni Adamsen kom til Silkeborg IF fra Helsingør i sommeren 2022 og den 29-årige angriber har siden sin ankomst til Søhøjlandet noteret sig for 23 mål og 10 assists i 66 kampe i 3F Superliga. Han har været direkte involveret i min 10 mål i sine første tre sæsoner i landets bedste fodboldrække og er allerede oppe op 8 mål og 2 assists i indeværende sæson. Kan han fortsætte i resten af efteråret bliver han en eftertragtet herre i vinterens transfervindue.