12 dage til 3F Superliga

30.06.2022 12:29

Sæsonpremieren i 3F Superliga nærmer sig med hastige skridt, og der er nu blot 12 dage til 2022-23 sæsonen sparkes i gang. Vi sætter fokus på ét hold ad gangen og starter med oprykkerne fra Lyngby Boldklub. 

 

LYNGBY BOLDKLUB

Blot en enkelt sæson i NordicBet Liga blev det til for Lyngby Boldklub, som med en andenplads i landets næstbedste række sikrede lynhurtig tilbagevenden til det fine selskab - 3F Superliga. Både defensivt og offensivt ser oprykkerne solide ud. Kun FC Helsingør fik netmaskerne til at blafre flere gange end 'De Kongeblå' (62) i 2021-22 sæsonen, mens de blot indkasserede 29 mål i 32 kampe. Bedst af alle i NordicBet Liga sammen med AC Horsens. 

Lyngby Boldklub har i sommerens transfervindue sagt farvel til kulturbæreren Lasse Fosgaard og reservekeeper Frederik Schram, mens Andreas Bjelland, Mikkel Juhl Andersen og Mathias Kristensen er hentet i henholdsvis F.C. København og Nykøbing FC. Mathias Kristensen blev med 18 mål og 7 assists i 28 kampe både topscorer og Årets Spiller i NordicBet Liga i 2021-22 sæsonen og kommer sammen med Frederik Gytkjær, Emil Nielsen, Magnus Kaastrup og Rezan Corlu til at udgøre en potent offensiv, der kan skabe problemer for de fleste 3F Superliga hold. 

 

Til -og afgange

Tilgange: Andreas Bjelland (F.C. København), Mikkel Juhl Andersen (Nykøbing FC) og Mathias Kristensen (Nykøbing FC).

Afgange: Frederik Schram (Valur) og Lasse Fosgaard (Karrierestop).