4 dage til 3F Superliga

11.07.2022 12:02

Sæsonpremieren i 3F Superliga nærmer sig med hastige skridt, og der er nu blot 4 dage til 2022-23 sæsonen sparkes i gang. Vi sætter fokus på ét hold ad gangen og tager i dag et nærmere kig på sidste sæsons nr. 4 - Brøndby IF. 

 

BRØNDBY IF

De forsvarende danske mestre sagde i sommerpausen farvel til en række profiler såsom Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson og ikke mindst Jesper Lindstrøm. Brøndby fik også en svag start på 2021-22 sæsonen og var efter de første 11 spillerunder placeret helt nede på 8. pladsen med 12 point og en målscore på 14-15. Herefter vendte det dog for de blå-gule fra Vestegnen, der med hele ni sejre på stribe spillede sig helt tilbage i Mesterskabsskampen. Kun tre point efter F.C. København og á point med FC Midtjylland. Desværre for de forventningsfulde Brøndby fans kastede de næste 10 kampe kun tre point og 0 sejre af sig. To vigtige sejre i de to sidste spillerunder sikrede dog Brøndby IF den fjerde og næstsidste danske billet til de europæiske turneringer. 

 

Til -og afgange

Tilgange: Ingen

Afgange: Rasmus Wikström (SønderjyskE) og Jagvir Singh (FC Fredericia). 

På hjemmebane

Med 28 point og en målscore på 20-16 var Brøndby IF det fjerdebedste hjemmehold i 2021-22 sæsonen. Blot seks point efter ligaens bedste hjemmehold - F.C. København.