AC Horsens afslutter mindst men skaber store chancer

15.12.2022 21:28

Oprykkerne AC Horsens er det hold i efterårets 3F Superliga, der færrest gange har forsøgt sig på mål. Blot 183 afslutninger har østjyderne forsøgt, ti færre end AaB og hele 76 færre end det mest afsluttende hold F.C. København.

Også tallet for afslutninger på mål er AC Horsens lavest på med 56 forsøg inden for rammen, men de er til gengæld omsat til 22 mål, hvilket giver klubben den højeste konverteringsrate på afslutninger inden for rammen i 3F Superliga. Hele 39,28 % af Horsens’ afslutninger inden for rammen har resulteret i mål.

Det hænger også sammen med, at AC Horsens er dygtige til at spille chancerne store. Således har klubben næstflest chancer med en xG på over 0,5 i efteråret, kun overgået af duksene FC Nordsjælland. Hele ni chancer med en xG over 0,5 har AC Horsens skabt.

Defensivt er AC Horsens det mandskab, der har tilladt modstanderne næstflest succesfulde afleveringer ind i feltet, ligesom man er det hold, der har tilladt modstanderne at slå flest indlæg i efterårets 17 kampe.

Modstanderne har haft 2.400 afleveringer på den sidste tredjedel af banen mod AC Horsens - også flest i 3F Superligas efterår - mens Horsens til gengæld er det hold, der vinder næstflest dueller på jorden og tredjeflest dueller i luften i ligaen.

Du kan finde mange flere stats om AC Horsens’ efterår i 3F Superligas Performance Rapport.