Lyngby Boldklub med flest afleveringer ind i feltet

05.12.2022 12:00

Lyngby Boldklub er det mindst scorende hold i 3F Superliga ved vinterpausen, men det betyder ikke, at oprykkerne ikke forsøger at komme i feltet, for at fremtvinge scoringer.

Faktisk er Lyngby det hold i ligaen, der allerflest gange i efteråret sendte en aflevering ind i feltet. 37 gange pr. kamp sendte Lyngby en aflevering ind i feltet, én mere end nummer to på listen, Brøndby IF. Faktisk er Lyngbys gennemsnit det tredjehøjeste overhovedet i 3F Superliga set over de seneste fire sæsoner.

15 af de 37 indspil pr. kamp rammer en Lyngby-spiller, hvilket giver en succesrate på 40,5. Her overgår Brøndby til gengæld Lyngby, da de blå-gule rammer 17 spillere i feltet pr. kamp - en succesrate på 46,5.

Når det kommer til af afslutninger, peger pilen også i den rigtige retning for Lyngby, der senest var at finde i 3F Superliga i sæsonen 2020/2021. Her havde Lyngby 12,03 afslutninger pr. kamp, mens tallet i efteråret har været 13,65.

15 mål er det blevet til for Lyngby i efteråret, og mest markant er det, at hele 66,7 % af disse scoringer er kommet efter standardsituationer, hvilket er klart den højeste andel af mål fra standardsituationer blandt holdene i 3F Superliga.

På spillerniveau slår effektiviteten på standardsituationer også igennem, da Kasper Jørgensen her har vist sin skarphed. Han står i efteråret noteret for en xG på 1,51 - men han har scoret fire gange. Han har altså scoret 2,49 mål mere end forventet.

Du kan finde mange flere stats om Lyngby Boldklubs efterår i 3F Superligas Performance Rapport. 

Performance Rapport Efterår 2022 (superliga.dk)