Rundens Hold i 12. spillerunde

01.10.2024 10:19

Rundens Hold i 12. spillerunde - sat op i en 4-4-2 formation

Sønderjyske Fodbold leverede en fremragende kamp og den største overraskelse i 12. spillerunde, da oprykkerne søndag aften besejrede de forsvarende danske mestre FC Midtjylland med 3-2 på Sydbank Park. Flere af holdets profiler leverede stærke præstationer og hele fire sønderjyder har fortjent fundet vej til start 11'eren på Rundens Hold. 

Mandag aften bragede AGF og Brøndby IF sammen på Ceres Park i Aarhus, og her trak hjemmeholdet det længste strå og vandt 1-0 på et straffespark sikkert sat ind af anfører Patrick Mortensen. Hans 21. mål på 23 forsøg fra 11-meter pletten i Superliga-regi. Mortensen er sammen med forsvarsgeneral Frederik Tingager og dynamiske Mikael Anderson på Rundens Hold i 12. spillerunde.

F.C. København pligtsejrede fredag aften over bundholdet Vejle Boldklub. F.C. Københavnerne vandt 3-1 i en kamp, hvor holdets unge brasilianske kantspiller Robert med to assists og flere gode offensive aktioner strålede i sin første start for Byens Hold. Anfører Viktor Claesson viste igen klassen og blev dobbelt målscorer. 

De sidste pladser på Rundens Hold indtages af Randers FC's australske keeper Paul Izzo, der holdt buret rent i holdets 2-0 sejr i Aalborg, og Lyngby back Leon Klassen, der var med til at holde nullet på mod Viborg FF og sammen med Oliver Ross var spillerundens mest chanceskabende spiller (5).