Nyt design på ultrasonisk bold til 3F Superliga

05.01.2022 10:15

SELECT skabte i 2021 verdens første fodbold fremstillet med ultrasonisk teknologi – nu kommer efterfølgeren i et helt nyt design: Brillant Super UZ – en fodbold der skal følge 3F Superliga og det danske herrefodboldlandshold.

 

Bolden er konstrueret efter en danskpatenteret metode, hvor boldens felter svejses sammen med lydbølger. Dette sikrer uovertruffen boldkontrol og en fantastisk aerodynamik, da den nye teknologi giver perfekt dybde mellem boldens 32 felter og en endnu mere stabil bane gennem luften til gavn for både spillere og målmænd.

 

Topbold til det danske fodboldlandshold

Brillant Super UZ (US) har været officiel kampbold i 3F Superliga samt hos det danske fodboldlandshold gennem hele 2021. Her har bolden vist sit værd til kampe på absolut højeste niveau. Konstruktionen og materialerne sikrer, at spilleegenskaberne og holdbarheden er helt i top.

 

Tekniske detaljer

Boldens felter holdes sammen under pres og ultrasoniske lydbølger aktiverer mikrofibermolekylerne i materialet ved at skabe friktion, og på denne måde svejses felterne sammen. Hermed sikres minimalt vandoptag, så boldens vægt også er stabil i vådt vejr.

Boldens overflade er et nyt og forbedret PU-mikrofibermateriale, som er fremstillet med en miljøvenlig, vandbaseret metode. PU-overfladen har derudover en ny 3D-diamantstruktur, der sikrer optimeret friktion mellem bold og støvle samt det bedste greb for målmænd. Farven hi white sikrer en bedre synlighed, når LED-lys rammer bolden.

  • Den klassiske Brillant Super er opdateret med ultrasonisk svejsede felter
  • Danskpatenteret konstruktionsmetode – verdenspremiere i 2021
  • Stor boldkontrol med en følelse af lethed og fart
  • Officiel bold i 3F Superliga og for det danske Herrelandshold
  • Produceret med ”hi white”, som sikrer, at bolden ses bedre på banen, når der lyses med LED-lys på den