AaB henter Helenius hjem

18.01.2023 10:57

En gammel kending vender hjem. Sidste sæsons 3F Superliga topscorer Nicklas Helenius der scorede 17 mål for Silkeborg IF i 2021-22 sæsonen, skifter fra Silkeborg IF til AaB med øjeblikkelig virkning på en 3-årig kontrakt gældende frem til 31. december 2025.   

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

"Nicklas’ tal taler for sig selv, men udover en tilbagevenden af en notorisk målscorer og en AaB-dreng, der kender vores kultur, så får vi en voksen mand hjem til vores trup, en spiller der i denne sæson og indtil i dag har været anfører i Silkeborg I.F. Således er vores forventning, at Nicklas fra dag et indtræder som en lederskikkelse både på og uden for banen, og at han med sine mål og sin rolle som opspilsstation og assistmager kan blive en udslagsgivende figur både for sig selv og for sine medspillere"

Nicklas Helenius glæder sig igen at skulle iklæde sig AaB-dragten:

- Jeg vil gerne takke både Silkeborg og Kent for to fantastiske år sammen. Det er dog ingen hemmelighed, at mit hjerte primært er i AaB, og at jeg et eller andet sted altid har drømt om at vende tilbage på et tidspunkt, hvilket blev understreget, da jeg sidste år scorede hattrick for Silkeborg på Aalborg Portland Park, og hvor AaB-fansene klappede mig ud af banen. Det var en fantastisk følelse og bekræftede mig i, at jeg gerne ville slutte ordentligt af i AaB, hvis muligheden opstod, og det er jeg glad for, at jeg har fået muligheden for nu, siger Nicklas Helenius."

 

Læs mere om skiftet på www.aabsport.dk