Imago/Ritzau Scanpix

01.07.2024 08:51

Vi er et par uger inde i transfervinduet, og der har allerede væres flere spændende handler. Vi ser nærmere på nogle af de største.

 

Patrick Pentz fra Bayer Leverkusen til Brøndby IF

I sidste sæson lejede Brøndby IF Patrick Pentz i Bayer Leverkusen, og den østrigske målmand viste sig hurtigt at være en stærk sidste skanse i holdets kampe. Med flere store redninger sæsonen igennem havde Patrick Pentz en stor aktie i sølvmedaljerne. Målmanden imponerede Brøndby IF’s sportslige ledelse så meget, at de besluttede sig for at hente ham på en permanent aftale, og det er ny lykkes. Klubben handlede hurtigt, og nu præsterer Patrick Pentz og Østrig fint til EM, hvor de, ligesom Danmark, er i ottendedelsfinalen.

Rune Mathiesen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Nathan Trott fra West Ham til F.C. København

Vejle Boldklub klarede skærene i nedrykningskampen og kan også kalde sig 3F Superliga-mandskab i den kommende sæson. Det kan de i høj grad takke Nathan Trott for. Lejesvenden fra West Ham spillede en formidabel sæson for vejlenserne, og han kom på Sæsonens Hold i 3F Superliga. Nathan Trotts mangle flotte redninger på stregen tiltrak interesse fra F.C. København, og klubben har nu købt ham af London-klubben. Dermed ligner Nathan Trott afløseren for Kamil Grabara som førstemålmand for hovedstadsklubben.