Emiliano Marcondes til FC Nordsjælland

12.01.2023 12:34

He's back! FC Nordsjælland har indgået en lejeaftale med Premier League-klubben AFC Bournemouth, som bringer angriberen Emiliano Marcondes tilbage til Farum for resten af sæsonen.

Emiliano Marcondes er et navn, der giver genklang i den danske liga. Den nu 27-årige angriber debuterede for FC Nordsjælland i 3F Superliga allerede som 17-årig tilbage i juli 2012 efter at have taget turen op gennem klubbens akademi, og han holder stadig rekorden som den mest scorende spiller i FC Nordsjællands historie. 

Sportchef Jan Laursen glæder sig til samarbejdet med Marcondes: 

"Emiliano er det helt rigtige match for FCN i forhold til kultur og høje ambitioner. Med et forår foran os, hvor vi sigter mod fortsat at angribe både ligaen og pokalturneringen, er det en ideel situation, at både vi og Emiliano har et indgående kendskab til hinanden. Derfor er det også en kæmpe glæde, at en af vores allerbedste ambassadører har sagt ja til at hjælpe os med ambitionen om at jagte det ultimative i denne sæson."

Marcondes ser frem til jagten på trofæer:

– Jeg tror, det er meget få spillere, der i løbet af deres karriere får mulighed for at opleve et tilknytningsforhold til en klub og et sted, som det jeg har med FC Nordsjælland og Right to Dream. Det stikker meget dybt, og der har aldrig været nogen tvivl for mig om, at jeg ville tilbage og igen være en del af noget, der betyder noget for menneskers udvikling, noget mere end bare fodbold. At der så også er en mulighed for at vinde trofæer på banen og gøre en forskel fodboldmæssigt nu og her gør kun udfordringen og timingen endnu bedre. Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og være en del af FCN igen.

 

Du kan læse mere om skiftet på FC Nordsjællands hjemmeside - www.fcn.dk