Jesper Sørensen ny cheftræner i Brøndby IF

02.01.2023 13:03

Jesper Sørensen er ny cheftræner i Brøndby IF. Den 49-årige århusianer overtager trænerroret fra Niels Frederiksen og har underskrevet en aftale gældende frem til sommeren 2025. Jesper Sørensen fratræder dermed sin stilling som cheftræner for det danske U-21 landshold med øjeblikkelig virkning.

Brøndbys Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om valget af Jesper Sørensen:

"Vi er meget glade for, at vi i dag kan præsentere Jesper Sørensen som ny cheftræner i Brøndby IF, og vi vil i samme moment gerne takke DBU for en konstruktiv dialog i den forbindelse. Vi har et solidt kendskab til Jesper gennem hans indsats i Brøndby IF fra 2019 og frem til udgangen af 2021, hvor han jo blandt andet gav sit store bidrag til, at vi i sommeren 2021 kunne fejre mesterskabet. Jesper er efterhånden en erfaren herre i dansk fodbold, og han har en yderst kompetent og faglig stærk tilgang til trænergerningen. Sammen med det øvrige trænerteam skal Jesper løfte os sportsligt over de kommende sæsoner og på den korte bane gøre alt for, at Brøndby IF spiller sig ind i top-6 og forårets Mesterskabsspil."

Jesper Sørensen har en fortid som cheftræner i Silkeborg IF, FC Fredericia og det danske U21 landshold samt assistenttræner i AGF og Brøndby IF.

Du kan læse mere på www.brondby.com og se pressemøde med Jesper Sørensen på Brøndby TV kl. 12.00.